Професор Дивак М.П. взяв участь у XIX Міжнародній конференції Computational Problems of Electrical Engineering (CPEE’2018)

19 вересня 2018 by 0 Comment

Упродовж 9-13 вересня 2018 року на базі Університету Жиліна (м. Банська Стявніца, Словаччина) відбулася XIX Міжнародна конференція «Обчислювальні проблеми в електротехніці» (CPEE’2018). Учасником заходу був декан факультету комп’ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету, доктор технічних наук, професор Дивак Микола Петрович, який під час проведення секційного засідання представив англійською мовою наукову доповідь «Інформаційна технологія для електрофізіологічного підходу ідентифікації зворотного гортанного нерва протягом операції на органах шиї». Це одна з двох доповідей виголошених англійською мовою учасниками з України, серед 12. Інші п’ятдесят три були стендові. Доповідь рекомендовано до публікації в електронному журналі, який буде проіндексовано наукометричними базами Scopus та Web of Science.

Під час роботи конференції професор Дивак М.П., як член програмного комітету, виголосив вітальне слово від української спільноти науковців до учасників заходу, а також мав нагоду для виступу на закритті, щоб запросити присутніх на конференцію CPEE’2019, що відбудеться в Україні.

Користуючись нагодою, декан ФКІТ презентував присутнім інформацію про конференцію АСІТ’2019, співорганізатором якої є ТНЕУ та запросив до участі у 2019 році. В рамках візиту у Словаччину також налагоджено наукові контакти та обговорено можливості міжнародної співпраці між Університетом Жиліна та Тернопільським національним економічним університетом.

image001 image003 image005 image007 image011 image013

 

Rate this item
(0 votes)

Ви бажаєте навчатися в нас, але не знаєте з чого розпочати?