Указом Президента професору Диваку Миколі Петровичу присвоєно почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України»

04 жовтня 2018 by 0 Comment

Відповідно до Указу Президента №300/2018 від 4 жовтня 2018 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти» за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» присвоєно декану факультету комп’ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету, доктору технічних наук, професору, професору кафедри комп’ютерних наук ДИВАКУ Миколі Петровичу.


Вельмишановний Миколо Петровичу! Радіємо сьогодні, що Ваша багаторічна і наполеглива праця як науковця та освітянина достойно оцінена на найвищому державному рівні. Ваша діяльність є прикладом відданості справі та наполегливості. Ми захоплюємося Вашою нестримною енергією, оптимізмом, схиляємося перед Вашою здатністю бачити перспективи і приймати виважені рішення. Дякуємо Вам за дивовижне вміння розуміти кожного, ставитись до людей з гідністю і повагою, підтримувати мудрим словом і ділом.

Колектив кафедри комп’ютерних наук від щирого серця бажає Вам, дорогий Миколо Петровичу, здоров’я, миру та творчої наснаги. Нехай успіх окриляє Вас, а повага й шана від колег додають життєвих сил і енергії.

Rate this item
(0 votes)

Ви бажаєте навчатися в нас, але не знаєте з чого розпочати?