Відбулася IEEE Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми інфокомунікацій. Наука і техніка» (PIC S&T-2018) Featured

16 жовтня 2018 by 0 Comment

viber image6Упродовж 9-12 жовтня 2018 року на базі Харківського національного університету радіоелектроніки відбулася IEEE Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми інфокомунікацій. Наука і техніка» (PIC S&T-2018). Мета конференції – обмін інформацією про теоретичні, наукові та практичні досягнення, а також узагальнення та систематизація результатів і досвіду впровадження наукових досліджень в розвиток нових інформаційно-комунікаційних технологій та планування сучасних інформаційно-комунікаційних систем. Робота конференції включала такі напрями: теорія систем інфокомунікацій; інформаційна безпека; інфокомунікаційні технології, мережі та послуги; технології та мережі бездротового інфокомунікацій.

Участь у науковому заході взяли к.т.н., доцент, доцент кафедри комп'ютерних наук Ірина Ярославівна Співак та к.т.н., старший викладач кафедри комп'ютерних наук Світлана Ярославівна Крепич, які представили доповіді "Construction Of The Criterion For The Agree Of Expert Groups Estimates Based On Analysis Of Interval Data" та "Algorithm of Automatic Generation of Hotel Descriptions Using Templates Based on Markov Chains".

За рішенням організаторів усі доповіді, прийняті Програмним комітетом і представлені на конференції, будуть відправлені до цифрової бібліотеки IEEE Xplore для подальшої індексації Scopus та іншими базами даних.

Участь науково-педагогічних працівників кафедри у таких заходах є прикладом всебічного розвитку сучасного викладача, який окрім аудиторних занять та методичної роботи підтримує також своє наукове амплуа, презентуючи нові результати досліджень та налагоджуючи співпрацю з науковцями інших закладів вищої освіти.

 

Rate this item
(0 votes)

Ви бажаєте навчатися в нас, але не знаєте з чого розпочати?