Осінній цикл дуальної освіти для четвертокурсників

02 грудня 2019 by 0 Comment

74673928 1261043644087271 7281534727494819929 nОдним із пріоритетних напрямів роботи кафедри комп’ютерних наук є активне впровадження принципів дуальної освіти. Черговий етап навчання за дуальною світою нещодавно завершився для студентів четвертого курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення».

Упродовж 13-22 листопада вони мали змогу поєднувати теорію із практикою на базі тернопільської ІТ-компанії «Magnise». У межах навчання студенти прослухали 8 лекцій від провідних фахівців компанії, отримали індивідуальне завдання для виконання, результати якого демонстрували 22 листопада та були відповідно оцінені. Тим, хто показав високі результати, було запропоновано приєднатися до колективу компанії для проходження стажування.
Студенти позитивно відгукуються про таку ініціативу. Стверджують, що було досить важко і цікаво водночас. Адже мали реальну нагоду застосувати здобуті на навчанні в університеті знання на практиці, набули досвіду роботи з реальними проектами, на реальних прикладах побачили як працює команда в межах ІТ-компанії.
Висловлюємо подяку керівництву компанії Magnise та сподіваємося на подальшу співпрацю. Особлива вдячність Вікторії Довбаш (HR Generalist компанії Magnise), яка допомагала нашим студентам під час їхнього перебування в офісі компанії, надавала організаційну підтримку та дружні поради.

Rate this item
(0 votes)

Ви бажаєте навчатися в нас, але не знаєте з чого розпочати?