Школярам Збаража розповіли про спеціальність "Інженерія програмного забезпечення" у ТНЕУ

28 вересня 2018 by 0 Comment

4У рамках циклу поїздок "Зустріч з абітурієнтами-2019" представники кафедри комп'ютерних наук на чолі з деканом факультету комп'ютерних інформаційних технологій ТНЕУ, професором кафедри, д.т.н. Диваком М.П. відвідали навчальні заклади м. Збараж: ЗОШ І-ІІІ ст. №1, ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. І. Франка та ЗОШ І-ІІІ ст. №3 ім. Михальського Тараса Романовича.

 

Учням випускних класів розповіли про особливості навчання на факультеті комп'ютерних інформаційних технологій, зокрема, за спеціальністю 121 "Інженерія програмного забезпечення". У своєму виступі професор Микола Петрович Дивак ознайомив старшокласників з принципами дуального навчання, охарактеризував стан ІТ-галузі в Україні на сьогоднішній день, розповів про місця можливого працевлаштування в провідних ІТ-компаніях Тернополя, Львова.

Доцент кафедри, к.е.н., заступник декана ФКІТ з виховної роботи Людмила Іванівна Гончар долучилася до презентації, розповідаючи про яскраве та активне студентське життя на факультеті, різноманітні конкурси та змагання, спільні благодійні поїздки та загальнофакультетські заходи, що гуртують студентів у велику амбітну команду.

Відповідаючи на запитання присутніх, к.т.н., доцент кафедри Євгенія Олексіївна Марценюк розповіла про правила прийому до ТНЕУ, перелік необхідних сертифікатів ЗНО та документів для вступу, ознайомила з графіком проведення студентських олімпіад та днів відкритих дверей в університеті.

Успіх будь-якої команди забезпечують її учасники і ми радо запрошуємо випускників стати частиною великої сім'ї факультету комп'ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету.

1 2 3 5 6

Rate this item
(0 votes)

Ви бажаєте навчатися в нас, але не знаєте з чого розпочати?